Grundpaket till våra garage och carportar

 

Grundpaket, från Benders, till alla våra garage och carportar!

 

Med detta paket får du en förhöjd sockel ovanför det gjutna golvet. Du får en fin utsida, mellan marken och väggen, utan att behöva putsa utsidan.
Du slipper alltså att först gjuta en platta och sedan mura upp en sockel med lecablock.

 

 

 

 

 

 

Paketet består av sockelelement L 400 med syllbalk/sockel av armerad betong som ger en sockel på 10 cm. Den borstade ytan ger sockeln ett rustikt utseende. Dessa sockelelement är konstruerade för att på ett enkelt sätt bygga upp en säker och hållbar grund. Elementen levereras färdigisolerade, redo att monteras direkt på en komprimerad avjämnad markbädd.
Sockeln lyfter upp träkonstruktionen så att vatten och fukt inte tränger upp i väggarna och orsakar fuktproblem.

Med Benders  sockelelement, med ett ytskikt (utsida) av 10 mm fiberförstärkt betong, bygger du en grund i rustikt utseende. Den borstade ytan ger liv i grunden.

Gör du en grund med andra L-element, utan syllbalk, så får du mura upp en sockel av lecablock vilket ger en kant på utsidan mellan grundplattan/sockeln.
Med våra grundpaket så får du en fin borstad yta från marken upp till väggen.

Grundpaket till carportar motsvarar hela byggytan, d.v.s. både carport och förråd samt att det ingår stolpsko under stolparna. 

Grundläggningspaketet levereras direkt från tillverkaren, Benders, ca 3 veckor innan leverans av ditt garage/carport. Detta för att du ska hinna göra klart grunden innan garaget levereras.

 

 

 

 

 

I leveransen ingår: sockelelement, syllbalk, isolerskiva (2×100 mm), armeringsnät och armeringsjärn. Garagejärn samt tillbehör som t. ex. distanser, skarvplåt och monteringsbleck. Vid carport ingår stolpsko till stolparna i carporten. Grundpapp.
Inget material till förankring mellan plattan och syll ingår i leveransen.

 

Kontakta oss för mer information och priser!

Tel 0456 52147 eller via e-post info@bjorklidens.se