Det bästa med Björklidens garage!

 

Vi erbjuder ett stort urval när det gäller tillval till ditt garage, carport eller fritidshus. Vi kan hjälpa dig redan från idéstadiet med goda råd så att ditt garage/fritidshus blir som du har tänkt dig. Detta kan vi erbjuda eftersom vi inte ligger på några lager utan tillverkar varje del helt efter dina önskemål. Med olika val av garageportar, panel, dörr och fönster kan du bygga garage eller fritidshus helt i din stil. Att våra garage/fritidshus har en specifik utformning hindrar inte personlig anpassning!

Vår långa erfarenhet inom branschen ger dig som kund en garanti att du får den kvalitet som du söker, servicen som du förtjänar samt ett perfekt resultat. Detta gör oss även till ditt självklara val, oavsett om du vill bygga ett nytt garage, carport eller fritidshus. Personlig service är en självklarhet för oss och vi bemöter alla våra kunder individuellt.

 

 

 • Noggrant utvalt material

  Vi bygger alltid våra garage och fritidshus med noggrant utvalt material av högsta kvalitet.

  Takpannor, från Benders, ingår i samtliga av våra produkter.

  Väljer du ett garage så ingår takskjutport från Osbyporten, ett gammalt företag som tillverkar sina portar i Osby, Skåne.
  Porten heter OSBY-40-VW, vit med ytskikt woodgrain, storlek 250 x 211 cm. Inkl. portautomatik med en handsändare.

  Grundpaket, från Benders, finns som tillval till samtliga våra byggnader. 

  Nöjer du dig inte med våra standardalternativ så finns det möjlighet att kostnadsfritt välja egna färger på takpannor och plåt.

  Vi erbjuder även fyra olika paneltyper som alltid kommer grundmålade.

  Läs mer om vårt material här.

   

 • Ett gediget hantverk

  Utöver vårt enastående val av material utformas våra produkter av erfarna hantverkare med öga för detaljer. I en tid där maskiner och robotar tar större utrymme höjs värdet av det som genomförs för hand, och detta är något vi på Björklidens värdesätter högt. Varje bräda sorteras för hand, allt görs manuellt för hand och vi erbjuder alltid ett gediget hantverk till slutprodukt åt våra nöjda kunder.

 • Etablerat sedan 1953

  Med över 65 år i branschen vet vi vad som krävs och genom att erbjuda hög standard, bästa kvalitet tillsammans med en fantastisk och framför allt personlig kundservice fullföljer Björklidens sina gamla familjetraditioner även in i vår moderna tid.

 • Trygghetspaket

  På vår specifika sida om garantier kan du läsa mer om exempelvis byggnormsgaranti. Det som kan vara bra att veta är att vi alltid lämnar två års garanti på levererad byggnad, allt för att du ska kunna känna dig så trygg som möjligt i ditt val av leverantör.

 • Personlig service 24/7

  Har du frågor når du oss på telefon 0456-521 47 eller via vårt kontaktformulär. På respektive modell, oavsett om det är garage, carport eller fritidshus, finner du även ett offertformulär specifikt för den utvalda modellen.

  Avslutningsvis så finns vi alltid tillgängliga för våra befintliga kunder, oavsett om det är helg, semester eller rentav mitt i natten – vi finns med andra ord tillgängliga 24/7 för våra kära kunder .