Hoppa till innehåll
Hem » Nyheter » Garage och carport i monteringsfärdig byggsats

Garage och carport i monteringsfärdig byggsats

  – En smidig lösning

  Ett nyckelfärdigt garage, eller monteringsfärdigt garage, kan vara den perfekta lösningen för dig som letar efter ett enklare alternativ till att bygga själv med lösvirke. Med en färdig garagebyggsats kan du vara säker på att processen blir smidig. De leveransklara modulerna anpassas enkelt efter dina önskemål vilket ger dig möjlighet att designa garaget precis som du vill ha det.

   

  Monteringsfärdigt garage – hur funkar det?

  Ett monteringsfärdigt garage är en lättmonterad färdig byggsats vilket gör det till ett betydligt smidigare alternativ till lösvirke. Med en färdig garagegrund att arbeta med vet du vad du får, till vilket pris och vad du kan förvänta dig. Hos Björklidens levereras väggblocken i färdiga sektioner, där spik och skruv för monteringen ingår, och hanteras utan problem av två till tre personer då byggsatsen är anpassad för att slippa alltför tunga lyft. Med byggsatsen följer tydliga instruktioner och tips, allt för att göra bygget så enkelt som möjligt. Se vår steg för steg guide “Montera garage själv” för att följa en av våra kunders resa mot ett färdigt garage.
   

   

  Vad kostar ett monteringsfärdigt garage?

  Priset för ett nyckelfärdigt/monteringsfärdigt garage varierar beroende på vilket utförande du eftersöker sett till storlek, materialval och tillval. Mellan tummen och pekfingret kan du räkna med en summa på omkring 3 000 till 3 500 kronor per kvadratmeter för en färdig byggsats. Våra priser för byggsats garage börjar från 96 700 kronor. Se hela vårt utbud av monteringsfärdiga garage i olika prisklasser för att hitta den optimala byggsatsen för just dig.

   

  Monteringsfärdigt garage med loft

  Genom att lägga till ett loft på din byggsats garage kan du skapa nya förutsättningar för hur ditt garage kan användas. Med ett loft kan du få det extra förvaringsutrymmet du alltid saknat. Väljer du att isolera garaget ökar möjligheterna med loftet ytterligare. Våra nyckelfärdiga/monteringsfärdiga enkel- och dubbelgarage med loft anpassas enkelt efter dina behov.

   

  Björklidens monteringsfärdiga garage

  Hos oss hittar du ett brett urval av monteringsfärdiga garage och carportar som enkelt anpassas efter dina önskemål. Det ger dig möjlighet att skapa ett garage skräddarsytt efter dina behov. Bland våra garagemodeller hittar du både enkelgarage och dubbelgarage som kan förlängas i sektioner om 120 cm. Vi erbjuder fyra olika panelalternativ och som tillval kan du sätta in fönster, dörrar och andra portar för att sätta din egen prägel på garaget.

  Alla våra monteringsfärdiga garage och carportar byggs enligt europeiska konstruktionsstandarder EKS11 och med CE märkta takstolar. Med ett garage från Björklidens kan du känna dig trygg med att du får den kvalité du eftersöker med noggrant utvalda material. Har du frågor om våra monteringsfärdiga garage? Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer.