Hoppa till innehåll

Byggsatser till carport av högsta kvalitet!

Funderar du på att bygga carport?

Det är ett smidigt alternativ till garage för dig som inte har behov av samma skydd. Carporten skyddar mot väder och vind och du kan med lätthet både parkera och köra ut bilen. Väljer du att bygga en carport med förråd får du dessutom värdefulla förvaringsmöjligheter på köpet.

Vi på Björklidens har i över 65 år tillverkat byggsatser för bland annat carportar. Med carportbyggsatser från oss blir byggandet av din carport ett rent nöje samtidigt som du får en carport som passar just dina och din bils behov.

En carport är så mycket mer än bara en plats att förvara bilen på. En carport är en del av ditt hus och därför erbjuder vi många olika modeller så att du ska kunna få en carport som passar just dig och ditt hus. Vi har flertalet modeller och varje modell kan förlängas med sektioner om 120 cm och precis som med garagebyggsatserna så kan du välja till om du vill ha fönster, dörrar eller  isoleringssats. 

Läs mer om våra carportar…..

Carportbyggsatser hos Björklidens

Vi har funnits länge på marknaden och genom åren haft många nöjda kunder. När du anlitar oss kan du vara säker på att du får bästa kvalitet och god kundservice. Kunden står alltid i centrum hos oss och du är i trygga händer när du handlar från oss. Med våra enkla och smidiga byggsatser kan vem som helst idag få den perfekta carporten. En carport som passar dig personligen utan att kosta hur mycket som helst.

Välkommen till oss på Björklidens – ditt självklara val när det gäller carportar och carportsbyggsatser!