Hoppa till innehåll
Hem » Nyheter » Bygga garage på 30 m²

Bygga garage på 30 m²

  Nya regler för attefallshus….
   

  Nu får du även bygga attefallshus som uppförs som komplementbyggnader (garage) som är högst 30 m².
   

  Med en färdig byggsats bygger du enkelt upp ditt attefallsgarage och slipper krånglet med lösvirke. Du kan då vara säker på att byggprocessen blir smidig vilket innebär att du sparar dyrbar tid och energi. Med en färdig grund att arbeta med vet du vad du får, till vilket pris och vad du kan förvänta dig. Hos Björklidens hittar du byggsatser för attefallsgarage anpassade efter reglerna för attefallshus. 

  Med ett garage från Björklidens kan du känna dig trygg med att du får den kvalité du eftersöker med noggrant utvalda material. Har du frågor om våra byggsatser för attefallsgarage? Tveka inte att höra av så berättar vi mer.

  Detta ger dig ett stort urval att skapa ett garage som passar just dina behov. Som alltid när du köper ett garage från Björklidens får du byggnormsgaranti.
   
   
   
   
  Vi har fler modeller av enkelgarage som kan anpassas så att du kan bygga 30 m²
   
   
   

   

   
  Från Boverkets hemsida
  Ett attefallshus är en bygglovsbefriad komplementbyggnad  eller ett komplementbostadshus som får vara högst 30 m2.
  Det krävs bygglov för nybyggnad men attefallshus är undantagna från detta krav. Det behövs inte heller något bygglov för att bygga till ett befintligt attefallshus under förutsättning att alla de krav som gäller för attefallshus uppfylls. Det krävs en bygganmälan till din kommun. 
   
   
  Behöver du hjälp med ditt garage? Din trygghet är viktig. Vi finns tillgänglig för alla frågor och funderingar. Ring eller mejla oss.
  Tel 0456 521 47